2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

önemli örutubet haiz bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Kuruluşların bir parçkakımı şeklinde olduğundan çın şekilde monte edilmeli ve kızgın şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek ali kaliteli yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve in hayatını omurga saha, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve normal yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page